BioNEst Cluster

Membrii BioNEst

Svarga Loka

Svarga Loka, stupină terapeutică și locație apituristică, este un loc de poveste, situat în Bârnova, Iași, unde coexistă armonios apiterapia, spiritualitatea universală și terapiile complementare.

Profil »

Loona Aromatics

Loona Aromatics aduce în casele noastre parfumul și energia vindecătoare a plantelor. Producem uleiuri esențiale, obținute prin distilarea la abur a florilor proaspăt culese.

Profil »

Meli Feli

Oferim produse înregistrate: miere de tei, miere de salcâm, miere polifloră, miere pentru copii (singura miere recomandată de către Societatea Română de Pediatrie, O Meli).

Profil »

AgriCloud

AgriCloud susține digitalizarea fermei prin folosirea unui sistem smart de management pentru monitorizarea culturilor, generând rapoarte analitice asupra comportamentului solului, plantei, vremii și al dăunătorilor.

Profil »

Siabann

Siabann produce și comercializează săpunuri de calitate superioară, 100% naturale.

Profil »

Pofta Focului

Legumele, cochete și iubite cu foc, s-au învârtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura!

Profil »

Miedăria

Miedăria este locul unde mierea este transformată în mied (hidromel), probabil cea mai veche și sustenabilă băutură artizanală din lume.

Profil »

JooyRidez

Jooyridez oferă o alternativă provocatoare și originală pentru a explora natura cu ajutorul bicicletelor asistate electric care transformă fiecare drum într-o experiență inedită.

Profil »
Sanatate si cosmetica 1024x778 1

Probiotice Agricultura

Folosind tehnologia EM în viața de zi cu zi, beneficiem de puterea microorganismelor și ajutăm la crearea unui mediu înconjurător mai bun pentru noi toți.

Profil »
Camera de Comert și Industrie Iași

Camera de Comert și Industrie Iași

Camera de Comerț si Industrie Iași este o organizație de utilitate publică, autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, care susține interesele comunității de afaceri.

Profil »

Primăria Miroslava

Miroslava găzduiește numeroase atracții turistice: rezervația naturală „Fânețele Seculare Valea lui David“, rezervația „Pădurea Uricani“, Podgoria Uricani, palatul Sturdza și bisericile vechi din satele comunei Miroslava.

Profil »

Primăria Rediu

Comuna Rediu se află în partea central-estică a Județului Iași. Este străbătută de șoseaua DJ282. Are în componența sa următoarele sate: Breazu, Horlești, Rediu, Tăutești.

Profil »
Sediul Academiei Romane Filiala Iasi incepand din 1982

Academia Română, Filiala Iași

Academia Română – Filiala Iaşi este o instituţie de interes public şi de importanţă strategică la nivel naţional, având patru obiective fundamentale: academic, științific, formator și comunitar. 

Profil »
cort

enduranch

Enduro Ranch este primul și singurul parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României, adică din estul sălbatic. Parcul este deschis indiferent de anotimp,

Profil »
Zorian 02

Zorian

Uleiurile Zorian, presate la rece, 100% naturale, păstreză toate vitaminele și nutrienții din semințe și aduc un plus de aromă, savoare și sănătate preparatelor culinare.

Profil »

Natura din Cămară

Produsele Natura din cămară sunt făcute din fructe și legume cultivate în regim ecologic, după rețete proprii (unice) și după rețete tradiționale, gustoase și apetisante,

Profil »

Bio Terra Energy

Seva de mesteacăn este bogată în vitamine, minerale și antioxidanți, cu proprietăți antioxidante și antiinflamatoare datorită conținutului bogat de polifenoli.

Profil »
apisalecom

Apisalecom

Înființată în anul 1994, firma S.C. Apisalecom S.R.L. produce și comercializează o gamă largă de produse apicole: miere, polen granule, propolis brut, ceară. Produsele și

Profil »
Apicola Bacau

Apicola SRL Bacău

S.C. Apicola S.R.L. Bacău înființată în anul 1998 de către Asociația Crescătorilor de Albine din România, este societate cu capital privat. Activitatea principala este axată

Profil »

Livada lui Andrei

Livada lui Andrei produce și comercializează fructe de calitate, cultivate într-un sistem agricol sustenabil și prietenos cu natura.

Profil »

Taină Vie

Bunicii noștri ne-au transmis preocuparea pentru apicultură, iar noi am dezvoltat ferma apicolă “Taină Vie” din Bârnova, județul Iași, conservând tradiția și respectul pentru acest produs divin. Produsele

Profil »
Hipy Bio

Hipy Bio

Sucurile Hipy sunt obținute din fructele ecologice de cătină albă, fără apă, zahăr sau conservanți, presate la rece, ambalate în pungi speciale și congelate rapid

Profil »
Bioprisaka

Bioprisaka

Albinele sunt vitale pentru existența umanității și apicultura este singura cale prin care se poate susține o populație consistentă în mediul actual. Apicultura este o

Profil »
Apisvet

Apisvet

Exploatația și întreprinderea noastră individuală desfășoară o largă activitate în domeniul apiculturii și produselor naturiste, atat pe piața internă, cât și pe piețele externe.  În

Profil »
Produse naturale Conacul Goruni

Conacul Goruni

Credem că lucrurile simple vorbesc de la sine și au puterea să rămână vii în minte și în timp. Așa cum era odinioară dragostea pentru

Profil »