BioNEst Cluster

Zorian

Zorian 02

Uleiurile Zorian, presate la rece, 100% naturale, păstreză toate vitaminele și nutrienții din semințe și aduc un plus de aromă, savoare și sănătate preparatelor culinare.

Natura din Cămară

Produsele Natura din cămară sunt făcute din fructe și legume cultivate în regim ecologic, după rețete proprii (unice) și după rețete tradiționale, gustoase și apetisante, cu un conținut redus de zahăr sau ulei, care asigură un mic dejun sau prânz sănătos.

Bio Terra Energy

Seva de mesteacăn este bogată în vitamine, minerale și antioxidanți, cu proprietăți antioxidante și antiinflamatoare datorită conținutului bogat de polifenoli.

Apisalecom

apisalecom

Înființată în anul 1994, firma S.C. Apisalecom S.R.L. produce și comercializează o gamă largă de produse apicole: miere, polen granule, propolis brut, ceară. Produsele și serviciile noastre au ca piață principală de desfacere România. Dragostea noastră pentru apicultură, care a început ca hobby, a devenit o afacere cu drepturi depline. Produsele noastre sunt o reflectare […]

Apicola SRL Bacău

Apicola Bacau

S.C. Apicola S.R.L. Bacău înființată în anul 1998 de către Asociația Crescătorilor de Albine din România, este societate cu capital privat. Activitatea principala este axată pe achiziționarea, procesarea și comercializarea produselor apicole. Din anul 2004 s-a ocupat și de organizarea unui program de producție ecologică în domeniul apicol. Împreuna cu și sub îndrumarea Companiei de […]