Apisvet

Apisvet

Povestea noastră

Exploatația și întreprinderea noastră individuală desfășoară o largă activitate în domeniul apiculturii și produselor naturiste, atat pe piața internă, cât și pe piețele externe. 

În același timp, firma deține în exploatare și o fermă apicolă localizată în comuna Miroslava, județul Iași. Exploatatia este autorizata de catre ANSVSA pentru producerea și comercializarea producelor apicole si a materialului biologic. Proprietarul și administratorul întreprinderii (medic veterinar, cu experiență apicolă în străinătate (Europa) în managementul a 1400 familii de albine) are o experiență de 20 de ani în domeniul apiculturii, făcând parte dintr-o familie cu multe generatii de apicultori.  Firma noastra produce și ambaleaza miere si derivate ale stupului, toate produse în sistem ecologic, 100% natural. Pentru a respecta bogăția în vitamine, minerale și enzime a acestui produs 100% natural, producția se realizeaza fără adăugarea nici unei substanțe străine sau tratament termic, experiența îndelungată și priceperea noastră în domeniu ne permit să păstrăm acest produs fără a altera, în nici un fel, proprietățile sale curative. 

Întreprinderea  se bucură de o excelentă colaborare cu alți producători și apicultori, atât din toate zonele limitrofe, cât și din toată țara.

Societatea noastra deține câteva sute de familii de albine din care producem pînă la 500 de roiuri, pina 3000 matci fecundate, câteva tone de miere, pe care le livrăm prin cele 10 firme de curierat cu care avem contracte în derulare, la orice adresă din România sau UE.

Cuvinte cheie