BioNEst Cluster

Svarga Loka

Svarga Loka, stupină terapeutică și locație apituristică, este un loc de poveste, situat în Bârnova, Iași, unde coexistă armonios apiterapia, spiritualitatea universală și terapiile complementare.

Ferma Apicolă BIO Prisaca Moldova

Brisaca Moldova produce și comercializează produse apicole certificate BIO: miere de albine (diverse sortimente), polen, păstură, propolis, ceară.

Meli Feli

Oferim produse înregistrate: miere de tei, miere de salcâm, miere polifloră, miere pentru copii (singura miere recomandată de către Societatea Română de Pediatrie, O Meli).

Miedăria

Miedăria este locul unde mierea este transformată în mied (hidromel), probabil cea mai veche și sustenabilă băutură artizanală din lume.

Asociația Moldova Apicolă

Asociația Moldova Apicolă

Asociația Moldova Apicolă, A.M.A. este o organizație non-profit, creată în anul 2011, cu sediul în comuna Bârnova, județul Iași.

Taină Vie

Bunicii noștri ne-au transmis preocuparea pentru apicultură, iar noi am dezvoltat ferma apicolă “Taină Vie” din Bârnova, județul Iași, conservând tradiția și respectul pentru acest produs divin. Produsele noastre sunt de inalta calitate, obtinute in stilul traditional. Mierea de albine “Taina Vie” nu contine grasimi, nu are colesterol, nu contine sodiu, aditivi, arome adaugate, nu este procesata, nu este pasteurizata, nu […]