BioNEst Cluster

Ferma Apicolă BIO Prisaca Moldova

Brisaca Moldova produce și comercializează produse apicole certificate BIO: miere de albine (diverse sortimente), polen, păstură, propolis, ceară.

Micropack Automatizări

Oferim soluții de automatizare cu roboți în parteneriat ce cei mai importanți furnizori mondiali de hardware și software robotic.

Siabann

Siabann produce și comercializează săpunuri de calitate superioară, 100% naturale.

Parcul Științific și Tehnologic TEHNOPOLIS

Tehnopolis oferă spații și terenuri de închiriat pentru: birouri cu suprafețe diferite, producţie, conferinţe şi expoziţii, cercetare-dezvoltare: laboratoare de evaluări mediu, criogenie, biotehnologii.

Primăria Rediu

Comuna Rediu se află în partea central-estică a Județului Iași. Este străbătută de șoseaua DJ282. Are în componența sa următoarele sate: Breazu, Horlești, Rediu, Tăutești.

Academia Română, Filiala Iași

Sediul Academiei Romane Filiala Iasi incepand din 1982

Academia Română – Filiala Iaşi este o instituţie de interes public şi de importanţă strategică la nivel naţional, având patru obiective fundamentale: academic, științific, formator și comunitar.  Obiectivul Academic Filiala Iași a Academiei Române își asumă valorile științifice ca fiind instrumente de valorificare a identității naționale, a patrimoniului material și imaterial, a legăturii dintre cercetarea științifică fundamentală și cercetarea științifică aplicată […]

enduranch

cort

Enduro Ranch este primul și singurul parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României, adică din estul sălbatic. Parcul este deschis indiferent de anotimp, accesul se realizează pe bază de rezervare iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate. Experiențele oferite de noi sunt: Bineînțeles, avem reguli de acces și tarife de acces pentru […]

Asociația Moldova Apicolă

Asociația Moldova Apicolă

Asociația Moldova Apicolă, A.M.A. este o organizație non-profit, creată în anul 2011, cu sediul în comuna Bârnova, județul Iași.

Zorian

Zorian 02

Uleiurile Zorian, presate la rece, 100% naturale, păstreză toate vitaminele și nutrienții din semințe și aduc un plus de aromă, savoare și sănătate preparatelor culinare.

Natura din Cămară

Produsele Natura din cămară sunt făcute din fructe și legume cultivate în regim ecologic, după rețete proprii (unice) și după rețete tradiționale, gustoase și apetisante, cu un conținut redus de zahăr sau ulei, care asigură un mic dejun sau prânz sănătos.