BioNEst Cluster

Svarga Loka

Svarga Loka, stupină terapeutică și locație apituristică, este un loc de poveste, situat în Bârnova, Iași, unde coexistă armonios apiterapia, spiritualitatea universală și terapiile complementare.

enduranch

cort

Enduro Ranch este primul și singurul parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României, adică din estul sălbatic. Parcul este deschis indiferent de anotimp, accesul se realizează pe bază de rezervare iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate. Experiențele oferite de noi sunt: Bineînțeles, avem reguli de acces și tarife de acces pentru […]

Asociația Moldova Apicolă

Asociația Moldova Apicolă

Asociația Moldova Apicolă, A.M.A. este o organizație non-profit, creată în anul 2011, cu sediul în comuna Bârnova, județul Iași.

Natura din Cămară

Produsele Natura din cămară sunt făcute din fructe și legume cultivate în regim ecologic, după rețete proprii (unice) și după rețete tradiționale, gustoase și apetisante, cu un conținut redus de zahăr sau ulei, care asigură un mic dejun sau prânz sănătos.

Taină Vie

Bunicii noștri ne-au transmis preocuparea pentru apicultură, iar noi am dezvoltat ferma apicolă “Taină Vie” din Bârnova, județul Iași, conservând tradiția și respectul pentru acest produs divin. Produsele noastre sunt de inalta calitate, obtinute in stilul traditional. Mierea de albine “Taina Vie” nu contine grasimi, nu are colesterol, nu contine sodiu, aditivi, arome adaugate, nu este procesata, nu este pasteurizata, nu […]